ETHOS LAND tábor

ETHOS LAND tábor

A Szlovén Vidék Közhasznú Nonprofit Kft az Interreg V-A Szlovénia Magyarország program által finanszírozott ETHOS LAND, projekt keretében

   ETHOS LAND TÁBORT szervez

 

A tábor keretében a résztvevők számára olyan programokat kínálunk, melyek révén megismerhetik saját környezetük értékeit, kiemelve a természetben eltöltött idő és a barátokkal való közös időtöltés fontosságát.

 

A TÁBOR IDEJE ÉS HELYSZÍNE

A tábor Markovci-ban (SZLOVÉNIA) a Peterlauk pihenő központban fog zajlani 2019 augusztus 19. (hétfő) – 23. (péntek) között.

KINEK SZÓL A TÁBOR?

8 és 14 év közötti gyerekeknek

JELENTKEZÉS

A tábor ingyenes, a résztvevők száma korlátozott. További információkat, valamint a jelentkezésüket 2019 augusztus 10.-ig juttathatják el a következő elérhetőségekre: Szlovén Vidék Közhasznú Nonprofit Kft, 9970 Szentgotthárd, Gárdonyi u.1., vagy a szlovenvidek@gmail.com vagy a 00 36 / 30 971 4948 telefonszámon.

ÉTKEZÉS

A gyerekek számára napi ötszöri étkezés van biztosítva. 3 főétkezés és kétszer gyümölcs. Az ételek nagy részét a gyerekek maguk fogják elkészíteni, hiszen azt szeretnénk, hogy aktívan részt vegyenek a program tevékenységeiben.

NAPI TEVÉKENYSÉGEINK

Az első napsugarak felbukkanása után reggeli tornával indítjuk a napot. Testünket feltöltjük enegiával, felkészülve az új kihívásokra, hiszen napjaink nagyon aktívan fognak telni. Kirándulunk, feltérképezzük az erdőt, a természetet, megmérettetjük magunkat paraszti játékokban, valamint kipróbálunk még sok más érdekes dolgot. Amikor leszáll az est tábortüzet rakunk, kukoricát sütünk, filmet és csillagokat  nézünk, vagy éppen gitár mellett énekelünk és új tánclépéseket tanulunk.

Szeretettel várunk az ETHOS LAND táborba!


Vissza Megosztás